Markise Lido 1300

LIDO MARKISE

Lido 1300 den åbne markise til terrassen – altanmarkise også velegnet til cafe eller restaurant Lido markisen kan leveres i et system op til 700 cm og som koblet 1390 cm med en markisedug. Selv om Lido er en åben markise kan der også leveres et tag til den for beskyttelse af markisedug. Betjening er med enten drejestang eller RTS / IO motor. Stel farver standart er hvid og lys grå. Rullegardin i forbommen er også muligt.Ønsker du selv at kunne ændre hældning på markisen er det også muligt at gøre det med en hældningsjustering mekanisme mod et tillæg. Markisen er velegnet til væg – loft montering.

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den bredde der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug, er et bedre valg både udseende og samt en meget større holdbarhed.

Markise stel farver

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Sol føler monteres vis du ønsker Lido skal køre ud efter forud bestemt lys mængde lys.Vinsmåler er også et nyttigt tilbehør Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. IO motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer, kræver Somfy Tahome box. Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Variant af Lido

Pris eksemple Lido

Bredde 450 cm. Udfald 400 cm inkl. motor. alm væg montering.
Pris 0000- kr. minus 20 % Rabat 0000,- kr.
Prisen er uden montering – speciale beslag samt el arbejde.

Varmelamper på 2500 W med asymmetrisk reflektor øger komfortzonen.

Kombiner med et rullegardin i bommen på

GARANTI / LEVERING

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT på markiser.

tekniske tegninger

Pergola

- Hent som pdf

MARkisedug

Læs om markisedug

- Følg link her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.