Brustor B - 2100 vinduesmarkise

B-2100 MARKISE

Vinduesmarkiser til alle vinduer

Brustor B-2100 er en faldarmsmarkise med stormsikre sidearme. Dugen er beskyttet i en ekstruderet aluminiumskassette, der er pulverlakeret og helt lukket. Takket være de stærke fjedre i armene forbliver dugen udspændt i enhver position. B-2100 markisen kan falde op til 135°.

Den maksimale bredde er 5 m for en enkelt enhed og 6 m ved sammenkobling. Standard motoren kan valgfrit erstattes af manuel betjening.

Brustor B-2100 er en faldarmsmarkise med stormsikre sidearme. Dugen er beskyttet i en ekstruderet aluminiums-kassette, der er pulverlakeret og helt lukket. Takket være de stærke fjedre i armene forbliver dugen udspændt i enhver position.

="">

Betjening

Næsten alle markiser sælges i dag med en eldrevet motor, hvilket er årsagen til, at det i mange af vores markiser er inkluderet som standard. Skal din markise monteres et sted uden el-udtag er en drejestang med et godt gear til gengæld løsningen.

Motor med vægkontakt

Med en el-drevet markise opnår du maksimal komfort og bekvem betjening. Derfor vil du umiddelbart bruge markisen en del oftere en forventet. Med en vægkontakt skal du desuden aldrig bekymre dig om, hvor du har lagt fjernbetjeningen.

Motor med fjernbetjening

Ligesom vægkontakten giver en fjernbetjent el-drevet markise en bekvem og komfortabel styring af markisen. Med en fjernbetjening behøver du ikke engang løfte dig fra liggestolen for at køre markisen ind og ud.

Motor med App styring

Mangler du din næste gadget? Som et supplement til din el-drevne motor med vægkontakt eller fjernbetjening kan du købe app-styring via enten din smartphone, tablet eller PC.   Se mere om app-styring af markiser her.

Markise konsulent

Bestil en markise konsulent, og få hjælp til at finde den markise du har brug for.

Markisedug finder

MARKISE KONSULENT

Bestil en markise konsulent, og få hjælp til at finde den markise du har brug for.

Markisedug finder

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.