Pergola model 110 / 210

PERGOLA MARKISE

Faber Pergola markise  model 110 / 210. Markise på en anden måde, den har ikke traditionel markisearme, men faste arme samt stolper der holder markisen. Pergolaen er ideal til moderne huse samt til cafe – restauranter der har udendørs arealer der skal overdækkes. Forskellen på pergola 110. Model 210 er med Tracfix hvilket er et system som sikre at dugen er stram så vand afledning ikke gør markisedugen svajer. Det er et lynlåssystem der holder dugen stram til side til bærearme. systemet kan bygges til 13,9 meter bred som en kombineret enhed med en 6 meter maksimale projektion. For et system med kun de 2 support indlæg er mulig en maksimal bredde på 7 meter. Vandtæt markisedug kan leveres mod et mindre tillæg.

="">

Valgfri markisedug

Alle Faber markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den brede der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug er et bedre valg både udseende og holdbarheden øges væsentligt.

Markise stel farver

Markise kan leveres i følgende stel farvererne.  Hvid RAL 9016, brun RAL 8019, aluminiummetallak RAL 9006, antrasit metallak 5204, lysegrå metallak 5215, cremehvid mat lak 5233 eller med længere produktionstid i Havana brun 5229, brun RAL 8019 og i elfenben RAL 1015.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Vibrabox  (vindføler) monteret på markisens forbom. Sol/vind føler monteres så den kan måle vind og solen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. Io motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer kræver Somfy Tahome box. Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Varianter af Pergola 110 markisen

GARANTI / LEVERING

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT på markiser.

Detaljer

Pergola

- Hent som pdf

Markisedug finder

GARANTI / LEVERING

Der er 5 års garanti på Faber markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.
Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Vi giver 20 % RABAT på markiser.

Detaljer

Pergola

Hent som pdf

Markisedug finder