MX-3 MARKISE NYHED 2019

Markilux MX-3 Markise

MX-3 MARKISE

Skarpe kurver, rene linier, et facinerende spil med farverne – dette er nogle af de ting der betegner den nye Markilux MX-3. Farvevalget på det gennemgående panel åbner for muligheden for et helt unik aftryk på markisen, der går lige i hjertet på alle der skal have en markise. Når markisen er lukket giver markisen sit klare aftryk på boligen og når markisen kører ud ser man alle de tekniske specialiteter. Denne innovative designer markise, Markilux MX-3 giver et godt langtidsholdbart indtryk med en meget attraktiv pris for en kvalitets markise.

Valgfri markisedug

Alle Markilux markiser leveres med valgfri markisedug ensfarvet eller mønstret. Markisedugene er alle svejset sammen ( markise stof er 120 cm bredt, som sættes sammen efter den bredde der skal bruges ) Hvilket gør den svejset dug, er et bedre valg både udseende og samt en meget større holdbarhed. Markisedugen på en pergola er sammensat af stykker af ca. 60 cm i bredden.

Markise stel farver

MX-3 markise leveres i alle de 7 kendte standard markise stelfarver speciale stelfarver kan også leveres mod et tillæg.

Tilbehør. Sikkerhed – komfort

Sol føler monteres vis du ønsker MX-3 markisen skal køre ud efter forud bestemt lys mængde lys.Vinsmåler er også et nyttigt tilbehør enten som mølle eller vibra box som påmonteres forbommen på markisen. Regn sensor ( kun i forbindelse med sol/vind føler. IO motor der giver mulighed for at betjene markisen via iphone – ipad eller computer, kræver Somfy Tahome box. Fjernbetjeninger fra 1 kanal og op til 16 kanaler alt efter antal af produkter.

Variant af MX-3

Markilux 990 er en udgave med en max. bredde på 500 cm og et udfald på op til 300 cm. Kassetten er kun 122 mm høj. Milano markisen er en meget populær markise. Kan leveres med væg og loft beslag.

Vind/sol føler Type RTS. Markisen køre selv ud efter en forud bestemt indstillet følsomhed og lige ledes ind samt vind indstillet følsomhed. Findes også som IO på batteri, men kun vind måler.

Vibra box vind føler på monteres på markisen forbom. Findes både som RTS og IO model. IO giver mulighed for at se for eks. om markisen er ude eller inde ved brug af TaHoma box

2500 W terrasse varmer enten med kontakt styring eller via fjernbetjeningen IO model. Monteres under markisen med væg beslag.

Sol føler markise køre ud ved sol og ind igen når solen forsvinder fra det mod rettet punkt. Trådløs med batteri.

Design fjernbetjeninger en kanal eller 4 kanal vis der er flere produkter eller sol / vins styring på markisen.

GARANTI / LEVERING

Der er 5 års garanti på Markilux markiser gælder både markise og markisedugen samt motor.

Leverings tiden er ca. 3 – 4 uger på markiser .

Få et tilbud på din nye markise

Detaljer

Markilux MX-3

tekniske tegninger

MX-3

MARkisedug

Læs om markisedug

- Følg link her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.