FABER MARKISEDUG

Udskift den gamle markisedug og få en ny markise.

Når du køber en Faber-markisedug, får du et førsteklasses kvalitetsprodukt. Alle stoffer fremstilles på de mest moderne væve, hvilket garanterer perfektion ned til den mindste detalje. Grundig kontrol er også med til at sikre, at vi udelukkende leverer fejlfri duge. Men markiseduge yder ikke kun effektiv beskyttelse mod solen. De har også en afgørende betydning for farver og dermed stemningen under markisen.

”Øko-Tex Standard 100”-certifikatet garanterer, at der ikke anvendes skadelige farvestoffer eller kemikalier ved produktionen af sunsilk markisematerialer.

Svejsede markiseduge giver et endnu bedre visuelt indtryk. Gennem svejsning opnår dugen et kraftigt forbedret udseende. Levetiden er blevet testet og svejsningen giver en række fordele. Under normale forhold er panelsamlingerne lys- og vandtætte og modstandsdygtige over for temperaturændringer. Dugens levetid er længere pga. den glatte overflade. Desuden undgår man ved svejsning, at syningernes tråde nedbrydes gradvist som følge af UV-stråling og vind og vejr.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.