Komfort til markiser

Nyd livet under markisen med det tilbehør der findes hvad enten det er led lys lamper eller terrassevarmer. komfort betjening automatik til at styre markisen regn sensor – sol – vind automatik. Mulighed for styring af markisen via mobil telefon.

TERRASSE VARMER

errasse varme leveres i enten 1400 Watt eller 2000 Watt. Leveres i samme lakering som markisen. Monteres enten på selve markisen eller på de rustfri vægbeslag der følger med. Kan leveres til alle Faber markiser. Betjening er enten med kontakt eller fjernbetjeningen. Den max. Justering af hele elementet er på hver side af 30 °. Tilpasningen af det tilbagetrukne lys – op til 360 ° og 60 ° tilt – kan indstilles individuelt. Den pulverlakeret aluminium panel i et tiltalende design kan leveres til markisen matchende farve på den standard farve tilføjelse tillæg.

Markilux infrarød varmer

hyggelig varme når det begynder at blive koldt. Med Markilux infrarød varmer kan du sidde og nyde de kølige aftener lidt længere. Der er varme og lys på samme tid. Det smarte design matcher markiserne i farven. Markilux infrarød varmer er 30% billigere end gas eller elektrisk varmer. Lampen har en levetid på omkring 5000 timer. Der kan tilkøbes en fjernbetjening, som kan betjene varmeren.

HOTSPOT

Sid under markise når det er blevet koldt med varme fra Hotspot og samtidig giver den et behagelig belysning atmosfære. Faber hotspot kan til enhver tid efter monteres fastgøres direkte på væggen eller loftet. Den kan bruges til næsten alle markiser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.